WP_20141015_002-normal.jpg

 

Kynsilakanpoistoaineet.... Räjähtääkö hermot vai lähteekö lakat? Tämä on monen naisen ikuinen ongelma. Luen itsenikin jollain asteella harrastajaksi, kynsilakat on aina oltava kunnossa. Tämä tuote yllätti hivenen positiivisesti minut, hinta ei todellakaan huimaa päätä, taisi olla 1.99 lidlin hyllystä, mutta mitään hile-överi-bling-blingiä en lähtisi tällä kokeilemaan irrottaa kynsistä, saattaa hetki mennä ja hermotkin saattaa olla varapäreitä myöten käytetty. Eli siis normaalin lakan poistoon todella toimiva. Annostelijasta tykkään ja siksi suosinkin näitä tuotteita, helpot käyttää siistiessä kynsiä, kun tarvitsee vain painaa ja siihen kuppiin jää ainetta vähän niinkuin varastoon, siitä sitten pumpulipuikkoon ja helppo, sekä siisti tapa puhdistaa kynsinauhat ja sormet. Ei tarvitse pelätä, että useamman tunnin työ kynsien kanssa olisi ollut turhaa ja menisi hukkaan.

Todellakaan hileisiin en ole itse saanut tehoamaan tai sitten olen vain kärsimätön, mutta päivittäisessä käytössä tuo asetooniton on toki huomattavasti iho ystävällisempi vaihtoehto. Tuoksuahan tuohon on koitettu epätoivoisesti lisätä ja koskaan vastaani ei ole tullut hyvän tuoksuista lakan poistajaa, kaikki ne haisee pahalle ja siinä tämäkään tuote ei tehnyt poikkeusta. Toki eihän sitä hajuvedeki olekkaan tehty. 

Aine on riittoisaa ja ulospäinkin käyttöaste näkyy, ei tarvitse purkista arpoa onko sitä vai ei, tästä siis kovastikkin kiitosta ja värihän on naisia miellyttävä pinkki, mutta ei pinkkikään ihan kaikkeen pysty.

 

Eiliseen hamppari arvosteluun palaten, olen aika monta puhelua kyseistä ateriaa koskien saanut, on tämä julkistaminen aika hauskaa ja arvokasta toimintaa. Kerron aina välistä kuinka hampurilais-katastrofi etenee :)