WP_20141013_001-normal.jpg

 

Tämä tuote on kyllä ehdottamasti saanut minulta plussaa, kevyt rasva joka imeytyy nopsaan ja ei jätä käsiä rasvaisen tuntuiseksi, mutta mukavan pehmeiksi. Plussaa saa toki nimestäkin, onhan rasva käsille ja kynsille. Usein tuota käsirasvaa kuitenkin menee myös kynsille niin tässä rasvassa on kekseliäästi hyväksytty nimessäkin jo tuo kynnetkin.

Levittyy helposti ja sopii päivittäiseen käyttöön ja tuoksu on mieto ja pehmeä. Hintakaan ei ollut päätähuimaava ja saatavuus on hyvä, toki Oriflamelta se täytyy tilata, mutta nopsaanhan ne sieltä tulee. Tätä tuotetta täytyy muistaa ostaa lisää ja toivoa että joskus isommassakin putkilossa saadaan tilattua. Käsirasvoista on tullut pakkomielle näin ikääntyneenä ja niitten suurkuluttajaksi alan itseäni jo tituulerata. Ulkoisesti tuote ei ehkä ole houkuttavimmasta päästä, eikä markkinoiden kaunein, mutta sisältö on vertaansa vailla. 

Pystyn siis seisomaan tämän tuotteen takana ja suosittelemaan lämpöisesti kaikille käsirasvakuluttajille. Itse kun noita kynsiä väkertelen, niin varsinkin jatkuva kynsilakanpoisto kuivattaa sormia paljon, tuo pelastaa hyvin paljon. Eli kaikki vain rasvailemaan räpylöitä aktiivisesti.